Hänger jag med eller vad.. | DanneMan Blogg

DanneMan Blogg

Annons

Hänger jag med eller vad..

Varför ska jag glömma allting för! Är jag senil eller vad? Jag har nämligen glömt laddaren till kameran hos morsan så nu kan jag inte ta några bilder! Och i förrgår skjutsade morsan hem mig från Jkpg ut till Nässjö men då hade jag självklart glömt min hemnyckel så jag kom inte in. Så det var ju bara att åka in till Jkpg o hämta nyckeln. Stackars morsan som åker fram och tillbaka hela tiden! Jag tror att jag har lite för mycket att tänka på just nu, därför jag glömmer saker. Kanske skaffa nytt minneskort till hjärnan? 🙂
b072e56f87858213b33035cb5659ade6
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Fyran

    Du får försöka ta det lite lugnt och tänka efter innan du gör gjejer.
    Ta en kopp te eller kaffe och sätt dig vid tv och slappna av:)

Annons
stats