Nu kör vi! | DanneMan Blogg

DanneMan Blogg

Annons

Nu kör vi!

Nu är bloggpausen slut så nu jävlar! Jag har inte haft så mycket att skriva om därför det blev uppehåll men nu börjar det rulla på. Har fått massa projekt på gång att fixa hemma. Nu först ska jag fixa iordning mina surround-högtalare. Ska slipa och måla dom vita, tror det kommer bli skitsnyggt! Sedan vill morsan att jag ska renovera köket. Det är dock ett stort projekt så får planera upp medans jag fixar högtalarna. Skönt att ha nått att göra på dagarna + att jag tycker det är jättekul så allting är kanon just nu.
 
Idag var jag hos Jesper och lämnade Kinect + spel (till xbox360) som han köpt av mig. Sedan var jag och åt med en tjejkompis på Jensens. Nu håller jag på med högtalarna och fixar 🙂
 
DSC_0117DSC_0118
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats